Sikerek az Ökölvívó Magyar Bajnokságon

A “Papp László” Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokságon a döntők napján 4 Fitt-Boxos ökölvívónak szurkolhattunk.

Szabó Szabina női 54 kg-ban Lakotár Hannával, az Alpokalja Küzdősport Alapítvány versenyzőjével mérkőzött meg az aranyért. Szabina pörgősen és pontosan bokszolt mindhárom menetben. Lendületes bunyójának meg is lett az eredménye, ő győzedelmeskedett, így súlycsoportja magyar bajnoka lett.
Női 69 kg-ban házi döntőt vívott két versenyzőnk, Ambrus Viktória (Büki Szakosztály) és Hámori Luca. A lányok igazán kemény mérkőzést vívtak, nem kímélték egymást, folyamatosak voltak az ütésváltások, Luca teljesítménye bizonyult jobbnak, így idén is ő lett súlycsoportja magyar bajnoka, míg Ambrus Viktória a dobogó második fokára állva ezüstéremmel zárt,mindkét versenyzőnkre nagyon büszkék vagyunk!
Hámori Ádám férfi 91 kg-ban a Papp László Akadémia bunyósával, Vincze Istvánnal csapott össze a mindent eldöntő mérkőzésen. Ádám most is hozta a tőle megszokott formáját, erős, pontos kombinációkkal bombázta vetélytársát három meneten keresztül rendületlenül,aminek meg is lett az eredménye. Versenyzőnk idén is a dobogó legfelső fokára állva tudhatja magáénak a magyar bajnoki címet. Ádámnak ez volt a nyolcadik felnőtt bajnoki címe!!!
Nagyon büszkék vagyunk minden versenyzőnkre és az általuk elért eredményekre!!!