Mörbisch Aquatlon

Tri Kids Cup IV. forduló, 2013. június 16.

A múlt heti vízhőfok miatt érdeklődve vártuk a hétvégi aquatlon versenyt, vajon milyen lesz az úszás a Fertő-tóban? A héten szerencsére sokat melegedtek a tavak, hiszen a múlt heti 17,3 fok helyett 23,7 fokos, a versenyzéshez kimondottan jó hőmérsékletű víz várt a gyerekekre. Bár délelőtt még szemerkélő esőben indultunk, a versenyen már a nagy meleg volt kihívás az indulóknak.

Mörbisch Aquatlon
(2013. június 16.)
Tri Kids Cup IV. forduló

A múlt heti vízhőfok miatt érdeklődve vártuk a hétvégi aquatlon versenyt, vajon milyen lesz az úszás a Fertő-tóban?
A héten szerencsére sokat melegedtek a tavak, hiszen a múlt heti 17,3 fok helyett 23,7 fokos, a versenyzéshez kimondottan jó hőmérsékletű víz várt a gyerekekre. Bár délelőtt még szemerkélő esőben indultunk, a versenyen már a nagy meleg volt kihívás az indulóknak.
Vasárnap is nagy létszámú (23 versenyző) csapattal szerepeltünk Mörbischben, ahol már lassan helyesen ki tudják mondani a Kőszegi Triatlon Klub nevét – a gyerekek mindent megtettek, hogy az eredményhirdetésnél legyen lehetősége a rendezőknek gyakorolni.
Az egyre több dobogós hely mellett sok szép helyezést értünk el, amiket a színvonalas futamok miatt nagyon értékesnek tartok.

A verseny után a gyerekek már felszabadulva élvezhették az igazi strandidőt, a csúszdázást, fürdőzést, a szervezők által biztosított fagylaltozást és vacsorát.
Köszönöm a versenyzőknek, szülőknek, hogy hétről hétre büszkén fogadhatjuk a különböző helyszíneken a rendezők, versenytársak gratulációját – ami egyrészt az eredményeknek, másrészt a vidám, összetartó csapatnak szól.

A jövő hét végén, a Fertő-tó túloldalán még egy triatlon versenyen veszünk részt, majd a hazai országos bajnokságokra koncentrálunk (Balassagyarmat, Fadd-Dombori)
Hóbor Péter
Eredmények, képek: www.koszegitriatlon.hu