Farsangfarka

2021. Február 16. Kőszeg Ingyenes!
Farsangfarka
Farsangfarka  plakát
Télbúcsúztató jelmezes kavalkád a város üzleteiben.
FELHÍVÁS

FARSANGFARKA

A Művelődési Központ felhívja Kőszeg polgárait, hogy a nemes civil kezdeményezést folytassák és jelmezben búcsúztassák a FARSANGOT!

Február 16-án, FARSANG FARKÁN, kérjük az üzleteket, munkahelyeket, hogy jelmezben dolgozzanak, ezáltal is hozzájárulva a farsangi hangulathoz. Kérjük a polgárokat, hogy díszítsék házaikat, lakókörnyezetüket és a maguk módján tegyék emlékezetessé e napot. Napközben végiglátogatjuk a LEGMÓKÁSABB MUNKAHELY kategóriára jelentkezőket, melyet külön díjazunk!
Mivel rendezvényt a járványhelyzet miatt nem tarthatunk, szeretnénk azért a legjobb magánemberként beöltöző jelmezeseket is összegyűjteni egy fénykép albumba és megosztani a lakossággal a város honlapján és facebook oldalán.
Ehhez 2021. február 15-én és 16-án 10.00 és 17.00 óra között a Jurisics Vár külső udvarán készítünk egy képet a jelmezesről, akit ajándékkal és forró itallal várunk. (Előzetes bejelentkezés szükséges a torlódás és a járványügyi előírások betartása érdekében.) A másik lehetőség, ha valaki lefényképezi magát egy FARSANGFARKA 2021. felirattal és beküldi 2021. február 15-én 16.00 óráig a jurisics@koszeg.hu email címre neve és telefonszáma megadása mellett.
Jelentkezés: Művelődési Központ - 360-113
További információk, jelentkezés: www.koszeg.hu, jurisics@koszeg.hu

Jelentkezés: Művelődési Központ - 360-113
További információk, jelentkezés: www.koszeg.hu, jurisics@koszeg.hu