Versenyzőink Egerben bunyóztak!!

2020. március 6-án és 7-én került megrendezésre a Korona Kupa-Egri Pofonparti Egerben. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzői közül öten léptek szorítóba.

Versenyzőink Egerben bunyóztak!!

>
> Ujhelyi Barnának serdülő férfi 54kg-ban lehetősége volt egy szabályos keretek közti edzőmérkőzésen bizonyítani, amelyen vetélytársa a Dunai Ökölvívó Sportegyesület versenyzője, Mák Tamás volt. Barna szépen, megfontoltan bunyózott, ügyesen lépett fel ellenfelével szemben.
>
> Buza Rómeó egy súlycsoporttal feljebb, junior férfi 57kg-ban első körben az Egri Sportiskola ökölvívójával, Burai Kristóffal csapott össze. Rómeó hozta a tőle megszokott színvonalat. Sűrűn és pontosan indított támadásainak meg is lett az eredménye, győztesként hagyhatta el a szorítót. A második versenynapon a Tatabányai Sport Club versenyzőjével, Oláh Leventével vívott volna csatát, azonban a súlycsoport váltás miatt Rómeó számára kockázatos lett volna a mérkőzés, így nem állt ki ellenfelével szemben. Ennek ellenére sem maradt mérkőzés nélkül, egy igazán parázs edzőmérkőzésen fejleszthette eddigi tudását.
>
> Buza Rafael szintén egy súlycsoporttal feljebb, junior férfi 60kg-ban először a Nyíregyházi Vasutas Sport Club ökölvívójával, Petrimán Milánnal mérkőzött meg. Rafael egy pillanatig sem kímélte a nyíregyházi bokszolót, aki nem tudta felvenni az általa diktált iramot, így döntő fölénnyel versenyzőnk győzedelmeskedett. A második mérkőzésen a Budapesti Honvéd Sportegyesület bunyósával, Bari Istvánnal kellett volna szembenéznie , azonban az ellenfél visszalépett a küzdelemtől, így Rafael mérkőzés nélküli győzelmet szerzett.
>
> Pesti Gabriella ifjúsági női 64kg-ban a KSI versenyzőjével, Szabó Petrával nézett farkasszemet. Gabriella nagyon szeretett volna bizonyítani, megpróbált minden lehetőséget megragadni, hogy felülkerekedjen ellenfelén ez azonban sajnos nem bizonyult elégnek, a bírák KSI ökölvívóját látták jobbnak.
>
> Jankó Krisztián elit férfi 69kg-ban Lindi Norberttel, a Hell Fight Club öklözőjével vívott csatát. Igazi adok-kapok zajlott a két ökölvívó között mindhárom menetben. Krisztián szépen kontrázott az ellenfele által indított támadásokra. A rendkívül szoros meccs végén megosztott pontozással ugyan, de mégis a másik ökölvívó keze lendült a magasba.
>
> Versenyezőink mindannyian nagyon szépen teljesítettek, felkészülésük szempontjából remek lehetőségnek bizonyult ez a két nap.