Pedagógusnap

Pedagógusnap alkalmából köszöntötték a Kőszegi Járásban működő tankerületi fenntartású iskolák tanárait a Kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium dísztermében 2023. június 5-én.

Pedagógus szolgálati emlékérmet kapott a Jurisich Miklós Gimnázium három tanára: Kissné Fülöp Mariannának, Móriczné Szecskó Ritának és Varga Berta Imrének. Elismerő oklevéllel köszönték meg a pedagógiai munkát közvetlenül segítő, a Dr. Nagy László EGYMI-ből nyugdíjba vonuló Vető Lászlóné gazdasági vezető munkáját.
A tankerületi központ hat éve Év pedagógusa díjat alapított, melynek célja a pedagógus pálya presztízsének növelése a kiemelkedő teljesítmények díjazása révén. Az intézmények 18 kollégát jelöltek a díjra. A kőszegi járás iskoláiból kitüntetésben részesült Tengelics Edit, a Dr. Nagy László EGYMI intézményegység-vezetője, gyógypedagógus; dr. Szárnyasné Tóth Teréz, a Jurisich Miklós Gimnázium tanára; valamint Banga László, a Dr. Nagy László EGYMI szakoktatója. Kőszegi diákok Hamvas Béla írásával, zongora-, fuvola-, kürtszóval és népdalcsokorral köszöntötték a pedagógusokat.