Országos online tanulmányi sikerek a Bersek iskolában

A Bersek iskola diákjai évek óta vesznek részt online egy-, vagy többfordulós tanulmányi levelezős versenyeken. Az idei tanévben is kiemelkedő országos sikerek születtek még a 2 hónapos online oktatás ellenére is.

- Országos 3. helyet ért el a „Népek tavasza” c. egyfordulós projektversenyen Károly Abigél 7.a osztályos diák. A feladatlapon 100 pontból 98-at kapott a megoldásaira. Külön érdem, hogy mindezt nemcsak a 7-8. évfolyamosok között érte el, hanem a középiskolások 4 évfolyamával együtt versenyezve 52 diákból!!!
- A Kálti Márk levelezős történelem tesztverseny három fordulója után Krisztián-Rudolf Kira 6.a osztályos tanuló az 5. helyet szerezte meg.
- Az igen sokrétű, sok kutakodást igénylő 6 fordulós Mozaik Tanulmányi Verseny Országos Döntőjén Krisztián-Rudolf Kira a 14. helyet vívta ki magának.
- Az Oktatási Hivatal által szervezett 4 fordulós levelezős Tudásvadász Honismereti Tanulmányi Versenyen hibátlan megoldással Bak Emma, Szabó Bendegúz és Károly Abigél országos I., míg egyetlen hibaponttal Krisztián-Rudolf Kira, Alasz Marcell és Krizmanich Krisztina Kincső a IV. helyen végzett.


Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár