Köss szalagot a májusfára!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is állítunk városi májusfát a Fő téren. Majálist ugyanakkor a kijárási korlátozás miatt nem szervezhetünk, és ez a város teljes területén tilos! A májusfa azonban így is összeköthet bennünket. Arra kérjük a kőszegi intézményeket és szervezeteket, egyesületeket, a Fő téri üzleteket, valamint az önkormányzati képviselő-testület tagjait, hogy hozzanak és kössenek egy-egy szalagot a városi májusfára!

Köszöntsük a májust!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is állítunk városi májusfát a Fő téren. Majálist ugyanakkor a kijárási korlátozás miatt nem szervezhetünk, és ez a város teljes területén tilos!

A májusfa azonban így is összeköthet bennünket: Arra kérjük a kőszegi intézményeket és szervezeteket, egyesületeket, a Fő téri üzleteket, valamint az önkormányzati képviselő-testület tagjait, hogy hozzanak és kössenek egy-egy szalagot a városi májusfára! A szalagokat a kijárási korlátozások betartása mellett, előre egyeztetett időpontokban, a találkozások elkerülésével lehet majd felkötni április 30-án. A Városüzemeltető reggel bakra fekteti a fát, melyet este állítanak fel. Így szeretnénk búcsúzni az érettségire készülő középiskolásoktól is, akiktől ballagó osztályonként kérünk egy-egy szalagot a májusfára.

A kezdeményezéshez csatlakozni kívánó kőszegi egyesületeket, intézményeket, szervezeteket és üzleteket arra kérjük, küldjenek emailt az onkentes@koszeg.hu email címre, hogy egyeztethessük a részleteket!