Gyárfütty kupa - a legbolondosabb bicajverseny

2020. augusztus 1-jén 14.00 órától. Egy mókás verseny, ahol az a ciki, ha a legújabb bringás mezedben a legújabb karbon vagy alu bringáddal állsz rajthoz.

Itt külön elismerésben részesülsz és nem ciki, ha svájcisapka van a nyeregre húzva, ha rozsdás és nyikorgó a láncod, ha a pedálnak csak a tengelye van meg, ha a dinamó feje egy darab locsolócsővel van megtuningolva, ha valami mókás vagy régi időket idéző ruhában tekersz....minden belefér...!
Nincs más dolgotok, mint előásni a sufniból a nagymama, nagypapa bicaját,vagy bármit ami már feledésbe merült! Lehet kemping, tacskó, bmx, "mezőre járó"fekete 28-as, osztrák import citybike,, lényeg a két kerék és, hogy guruljon.
A verseny másik küldetése, hogy emléket állítson annak a több ezer kőszegi munkásnak, akik minden munkanapon a két órai gyárfütty után nyeregbe pattantak,a város gyáraiban, üzemeiben, hogy lelkesen tekerjenek haza a családjukhoz megtöltve a város utcáit.

Akkor induljon a nevezés!
A legegyszerűbb módja a versenyre jelentkezésnek,ha a facebook kommentbe a neveteket és, hogy milyen bicajjal indulnátok...esetleg fotót is mellékelve! https://www.facebook.com/Bring%C3%A1zz-K%C5%91szegen-Vid%C3%A1man-107345930656957
Ha olyan ismerősötök van aki indulna, de nincs facebookon, nevezhet a kkemtb@gmail.com címen vagy a +36209891751 telefonszámon!
Kategóriák a teljesség igénye nélkül:
AHOL A TEMPÓ SZÁMÍT:
-kemping bicaj
-"28"-as acélvázas
-acél országúti versenybicaj
-cruiser
-"26"-os acélvázas
-unalmas mai bicaj
-oldtimer bicaj
-gyereküléses
-"24"-es gyerekbicaj
-"20"-as gyermekbicaj
-"16"-os gyermekbicaj
-és ha szombatig ajánlotok bármilyen egyedi kategóriát, nyitottak vagyunk rá????
Külön díjazzuk még a befutást követően a:
-legöregebb
-legrozsdásabb
-legkülönlegesebb
-legsárosabb
-legszebb
-legnehezebb
-legmunkábajárósabb
-legcsúnyább bringákat!
És azt sem bánjátok meg, ha minél mókásaban vagy régimódibban öltöztök fel????