Fitt-Boxos ökölvívó lett a Legjobb Ifjúsági Női Versenyző!

A Nemzetközi Ökölvívás Napja. Ennek alkalmából az AIBA létrehozta az “Ökölvívás legjobbjai” címet. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség ajánlásával 10 kategóriában díjazza a 2020-as év legjobb sportolóit és a sportágban tevékenykedő szakembereit. A “Legjobb Ifjúsági Női Ökölvívó” kategóriában teljesítményének köszönhetően egyesületünk büki szakosztályának versenyzőjére, Ambrus Viktóriára esett a szövetség választása.

Fitt-Boxos ökölvívó lett a Legjobb Ifjúsági Női Versenyző!




07.22. A Nemzetközi Ökölvívás Napja. Ennek alkalmából az AIBA létrehozta az “Ökölvívás legjobbjai” címet. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség ajánlásával 10 kategóriában díjazza a 2020-as év legjobb sportolóit és a sportágban tevékenykedő szakembereit. A “Legjobb Ifjúsági Női Ökölvívó” kategóriában teljesítményének köszönhetően egyesületünk büki szakosztályának versenyzőjére,

Ambrus Viktóriára esett a szövetség választása. Nagy megtiszteltetés ez mindannyiunk számára, hiszen ez azt jelenti, hogy Viktóriát ítélik meg országos szinten a legjobbnak! Ez a továbbiakban még nagyobb erőt, és még több elszántságot ad a felkészüléshez!

Rendkívül büszkék vagyunk ökölvívónkra!