Bor-vacsora

Szent György napkor - április 24. - nem csak szó esik a borról, de finom ételek mellett fogyasztani is lehet belőle a Jurisics várban a Bécsikapu Étterem által szervezett borvacsorán. Menü és információ a bővítményben.

Borvacsora:

Fogadóital: Pálinka


Vacsora előtt: Tóth Sgraffito gyöngyözőbor

Hideg előétel:sonka,kolbász,körözött,friss zöldségekkel, kenyérrel
Jagodics Chardonnay majd Stefanich Rosé

Főétel: Köményes fokhagymás csülök vele sült burgonyával, tormával
Alasz Blauburger (város bora 2014/15) majd Tóth Cabernet Sauvignon & Franc (város bora 2013/2014)

Desszert: Almás rétes vaníliával, fahéjas porcukorral
Láng Szalmabor


3500ft/fő

Jelentkezés 2015. április 22-én 16 óráig a Bécsikapu Étteremben, vagy telefonon a 94/563-122