Bor-vacsora
Szent György napkor - április 24. - nem csak szó esik a borról, de finom ételek mellett fogyasztani is lehet belőle a Jurisics várban a Bécsikapu Étterem által szervezett borvacsorán. Menü és információ a bővítményben.
Fogadóital: Pálinka
Vacsora előtt: Tóth Sgraffito gyöngyözőbor
Hideg előétel:sonka,kolbász,körözött,friss zöldségekkel, kenyérrel
Jagodics Chardonnay majd Stefanich Rosé
Főétel: Köményes fokhagymás csülök vele sült burgonyával, tormával
Alasz Blauburger (város bora 2014/15) majd Tóth Cabernet Sauvignon & Franc (város bora 2013/2014)
Desszert: Almás rétes vaníliával, fahéjas porcukorral
Láng Szalmabor
3500ft/fő
Jelentkezés 2015. április 22-én 16 óráig a Bécsikapu Étteremben, vagy telefonon a 94/563-122
Korábbi hírek
- 2025-04-30 - Bass Rezső megemlékezés
- 2025-04-29 - STKH - Kőszeg Hulladéknaptár tájékoztató
- 2025-04-29 - Borkorcsolya Verseny
- 2025-04-29 - Zenei akrobaták avagy Fúvósok a porondon
- 2025-04-28 - Kőszeg – Szombathely vasútvonal buszforduló lezárása
- 2025-04-28 - "Jöttünk, láttunk, visszamennénk!"
- 2025-04-24 - Vas Vármegyei Borverseny - eredmények
- 2025-04-23 - Partnerségi hirdetmény TKR
- 2025-04-23 - Blues Jam
- 2025-04-23 - Hagyományőrzők Bálja
- 2025-04-23 - Májusfa állítás a Hajnalcsillag Néptáncegyüttessel
- 2025-04-23 - Világszép nádszál kisasszony
- 2025-04-23 - Kőszeg szőlővesszei
- 2025-04-18 - Kőszeg polgári családjai
- 2025-04-18 - BORKORZÓ
- 2025-04-17 - Hirdetmények
- 2025-04-17 - VIII. Kézműves-Sör-Majális
- 2025-04-17 - Kézműves foglalkozás gyerekeknek
- 2025-04-17 - Tavaszköszöntő a Hajnalcsillag Néptáncegyüttessel
- 2025-04-15 - HVI közlemények