BE-JÓ a XXIII. Klauzál Kupán

2020. február 29-én került megrendezésre a XXIII. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncverseny. A 222 produkció között a BE-JÓ Táncegyüttes lányai is megmérették magukat 6 tánccal az esti-éjszakai órákban

A következő szép eredmények születtek:
- Majorette kategóriában junior korcsoportban a „Let's Get Loud” Dan Mercédesz, Eigner Hermina, Kumánovich Kata és Moldvai Dóra előadásában az I. helyen végzett.
- Felnőtt majorette kategóriában a „Jack is back” és a „Fuego” c. táncokkal is a dobogó legfelső fokára állhattak dolgozó lányaink (Baranyai Katalin, Darnai Diána, Honvédné Faragó Regina, Szlávits Kitti és Tolnay Veronika), és mivel a zsűri a nap folyamán a leglátványosabb koreográfiának a „Fuego”-t, találta, így a BE-JÓ lányok még a Fotós különdíjat is átvehették!
- Bencsics Regina „Ophelia” c. gimnasztikus látványtánc szólója gyermek korcsoportban a II. helyet érdemelte ki.
- A „Sway” színpadi látványtánc Tolnay Veronika énekével a 4. helyen végzett open kategóriában felnőtt korcsoportban
- Az „Isztambul” Kumánovich Kata énekével junior korcsoportban az open kategóriában szintén 4. helyet ért el, de a zsűri döntése alapján KÜLÖNDÍJAT kapott!!
A szép eredmények mellett igen nagy büszkeséget jelentett az, hogy az eredményhirdetés végén, 23 óra magasságában kiosztott 3 különdíjból kettőt a BE-JÓ lányok vehettek át!!!
Ezzel a versennyel a BE-JÓ Táncegyüttes megkezdte a 2020. év tavaszi versenyidőszakát, amely a 25 éves jubileumi évadzáró műsorral 2020. május 30-án zárul le, melyre ezúton is sok szeretettel hívunk és várunk Mindenkit!

Horváth Márta
művészeti vezető