2011. ÉV NYÁRBÚCSÚZTATÓ

A KŐSZEGI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET KŐSZEGEN A CSÓNAKÁZÓ TÓNÁL tartja rendezvényét szeptember 10-én, horgász-, és főzőversennyel.

A KŐSZEGI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET
„2011. ÉV NYÁRBUCSÚZTATÓ”
PROGRAMJA.

KŐSZEG CSÓNAKÁZÓ TÓ
2011. szeptember 10.

06.30 – 13.00 Nyílt, nevezéses, páros horgászverseny

A verseny lebonyolítására 2 fős csapatok jelentkezését várjuk. Az első 15 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni. A verseny 2 szektorban kerül megrendezésre, a csapat tagjai külön szektorban fognak horgászni, időjárástól függetlenül. A végeredmény a 2 szektor összesített helyezési számai alapján lesz megállapítva. Azonos helyezési szám esetén a 2 fő összesített fogási mennyisége dönt. Horgászni 1 bottal, 1 horoggal lehet. Nevezési díj: 6000 Ft/csapat. Minden induló díjazásban részesül, valamint az első 3 csapat kiemelt díjazást kap. A verseny végén a csapatok részére ebédet a KSHE biztosítja.
- Jelentkezés, illetve a részletes versenykiírás átvehető Kovács Bélánál személyesen, vagy további tájékoztatás a 06/20/2813340-es telefonszámon kérhető.
- Jelentkezési határidő: 2011. 09. 07. Szerda
A horgászverseny menetrendje:
06.30 - 06.45 Regisztráció
06.45 – 07.00 Technikai értekezlet, sorsolás
07.00 – 07.55 Horgászhelyek elfoglalása, felkészülés
07.55 – 08.00 Etetés
08.00 Verseny kezdete
12.00 Verseny vége
12.00. – 13.00 Mérlegelés, összesítés

09.00 – 13.00 Főzőverseny.

Baráti társaságok, civil- és társadalmi szervezetek jelentkezését várjuk, hogy főzőtudományukat megmérettessék, és egy jó hangulatú napot töltsenek egymás közt.
A nyersanyagról, főzőalkalmatosságokról egyéb járulékos anyagokról a versenyzőknek kell gondoskodniuk. Az egyesület padokat, asztalokat, műanyag edényeket (tányér, étkészlet), tűzifát, illetve csapatonként két kilogramm kenyeret biztosít. A versenyen egytálételekkel lehet indulni
- Nevezési díj 2.000.-ft /csapat,
- Nevezés és további információ: Bálint Péternél (06/30 9861660 telefonszámon)
A főzőverseny menetrendje:
09.00 - 09.30 Versenyzők, vendégek fogadása, regisztráció a főzőversenyre
09.30 – 12.30 Főzőverseny
12.30 Elkészült ételek leadása zsűrizésre

13.00 Horgászverseny, főzőverseny eredményhirdetése, ételek elfogyasztása